11 March 2012

AMAT MENGECEWAKAN DAN DIKECEWAKAN


Salam peeps !
wah wah wah ! kemain hati, jiwa, kalbu dan sukma amoy ni bersemangat penuh waja dan bekobar-kobar nak update bila belog berwajah baru . ohsem kan belog amoy ? hehe

KREDIT UNTUK ORANG INI SEBAB BAGI AMOY PELUANG UNTUK MENCANTIKKAN BLOG . HAHA .

amoy sekarang dah malas nak buat layout sendiri . xda masa nak edit mengedit HTML . dreamweaver segala bagai . bersyukur dengan layout layout template for blogspot yang banyak berlambak - lambak and free of charge for sure dekat internet . tapi kalo ada yang nak seponser template tuk amoy . pa salahnya ... kekeke

ohseemmm gilaa dah layout ni . amoy sangat sangat sangat puas hati

suka suka suka bila ada template baru . macam bernafas balik belog amoy ni .
tapi tapi tapikannnnn ... bila amoy guna WIFI IPG ni tuk buka belog kesayangan amoy ni .

hamaigad ! belog jadi togel . semua benda ponn nak di BLOCK . amoy yang takda brodben ni jadik mangsa ! hurmm (--")
terus amoy rasa tak bernafsu untuk meneruskan sesi berbelog !

2 MURID MINTAK CUBIT:

annyss said...

apa yg kaciwa ini?



cantekkk~~ vintage2.. ohh.. i like~~

♥ AMOYELLA said...

@annyss

cekewa bila bidak bukak guna wifi IPG . huhu

 

Blog Template by BloggerCandy.com - Background Image by TotallySevere.com